Uw dakdekkersbedrijf in Den Haag

In Den Haag en omgeving zijn wij een bekend dakdekkersbedrijf. Ons dakdekkersbedrijf kan echter veel meer voor u betekenen! De Zwart Loodgieters BV is een allround installatiebdrijf, dat naast dakbedekking specialist is op het gebied van loodgieterij, sanitair en CV.

Diensten van De Zwart Loodgieters BV in Den Haag

Uw dakdekker in Den Haag kan meer voor u betekenen dan alleen zorgen voor een goed en veilig dak. Ook als loodgieter en installateur van sanitair en CV kunnen wij u van dienst zijn. In Den Haag en omgeving bieden wij onze klanten onder andere de volgende diensten aan;

Sanitair: Bij particulieren voeren wij kleinschalige werkzaamheden uit, zoals het installeren van een toilet of het vernieuwen van een badkamer. Dit doen wij geheel zelfstandig. Ook is het mogelijk om bij ons sanitair te kopen, tegen concurrerende prijzen.

Gas: Wij kunnen voor u gasleidingen aanleggen, waarbij veiligheid uiteraard voorop staat. Ook kunnen onze geschoolde mensen onderhoud verrichten aan uw gasinstallatie.

Water: Ook waterleidingen leggen wij voor u aan. Grote of juist kleinschalige projecten, wij hebben er ervaring mee en kunnen uw waterleidingen voor u ontwerpen en leggen!

In Den Haag is De Zwart Loodgieters BV veel meer dan alleen een dakdekkersbedrijf. Wilt u meer weten over de diensten die wij in de regio Den Haag aanbieden aan onze klanten? Of wilt u onze hulp inroepen bij een specialistische klus? In Den Haag en omgeving staan wij altijd voor u klaar.