Dakdekkersbedrijf Den Haag

In Den Haag en omgeving zijn wij een bekend dakdekkersbedrijf. Ons dakdekkersbedrijf kan echter veel meer voor u betekenen! De Zwart Loodgieters & Dakdekkers is een allround installatiebedrijf, dat naast dakdekker in Den Haag ook specialist is op het gebied van loodgieterij, sanitair en CV.

Diensten van De Zwart Loodgieters & Dakdekkers in Den Haag

Uw dakdekker in Den Haag kan meer voor u betekenen dan alleen zorgen voor een goed en veilig dak. Ook als loodgieter en installateur van sanitair en CV kunnen wij u van dienst zijn. In Den Haag en omgeving bieden wij onze klanten onder andere de volgende diensten aan;

Sanitair: Bij particulieren voeren wij kleinschalige werkzaamheden uit, zoals het installeren van een toilet of het vernieuwen van een badkamer. Dit doen wij geheel zelfstandig. Ook is het mogelijk om bij ons sanitair te kopen, tegen concurrerende prijzen. Wij hebben jarenlange ervaring

Gas: Wij kunnen voor u gasleidingen aanleggen, waarbij veiligheid uiteraard voorop staat. Ook kunnen onze geschoolde mensen onderhoud verrichten aan uw gasinstallatie. Moet er een gasleiding verlegd worden, is er een reparatie genoodzaakt of wilt u een gasleiding laten afdoppen? Wij kunnen het allemaal voor u regelen!

Water: Ook waterleidingen leggen wij voor u aan. Grote of juist kleinschalige projecten, wij hebben er ervaring mee en kunnen uw waterleidingen voor u ontwerpen en leggen! Mocht u zelf klussen op het gebied van leidingwerk uitgevoerd hebben dan is het ten alle tijde verstandig om dit te laten checken door een erkende vakman. Dit verkleint de kans op problemen aanzienlijk. Last van lekkage of ouderdom? Wij leggen niet alleen aan maar ook hebben wij jarenlange ervaring in het repareren van al uw leidingwerk!

Interesse in onze diensten?

In Den Haag is De Zwart Loodgieters & Dakdekkers veel meer dan alleen een dakdekkersbedrijf. Wilt u meer weten over de diensten die wij in de regio Den Haag aanbieden aan onze klanten? Of wilt u onze hulp inroepen bij een specialistische klus? In Den Haag en omgeving staan wij altijd voor u klaar. Vul nu ons contactformulier in en wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. Liever bellen? Dat kan ook! Wij zijn bereikbaar via: 070 - 207 50 02.