Uw vertrouwde dakdekker uit Den Haag

Voor onderhoud, reparatie en isolatie van uw dak kunt u rekenen op De Zwart Loodgieters & Dakdekkers!

✓ 24-uurs spoedservice

✓ Altijd een snelle oplossing

✓ Allround en ervaren specialist

✓ Hoog beoordeeld door klanten

✓ Voor elke klus uw vakspecialist

Dakdekkersbedrijf uit Den Haag

Altijd een snelle en vakkundige oplossing voor uw dakproblemen! De Zwart Loodgieters & Dakdekkers staat voor u klaar.

In Den Haag en omgeving zijn wij een bekend dakdekkersbedrijf. Ons dakdekkersbedrijf kan echter veel meer voor u betekenen! De Zwart Loodgieters & Dakdekkers is een allround installatiebedrijf, dat naast dakdekker in Den Haag ook specialist is op het gebied van loodgieterij, sanitair en CV.

Diensten van De Zwart Loodgieters & Dakdekkers in Den Haag

Uw dakdekker in Den Haag kan meer voor u betekenen dan alleen zorgen voor een goed en veilig dak. Ook als loodgieter en installateur van sanitair en CV kunnen wij u van dienst zijn. In Den Haag en omgeving bieden wij onze klanten onder andere de volgende diensten aan;


Sanitair: Bij particulieren voeren wij kleinschalige werkzaamheden uit, zoals het installeren van een toilet of het vernieuwen van een badkamer. Dit doen wij geheel zelfstandig. Ook is het mogelijk om bij ons sanitair te kopen, tegen concurrerende prijzen. Wij hebben jarenlange ervaring


Gas: Wij kunnen voor u gasleidingen aanleggen, waarbij veiligheid uiteraard voorop staat. Ook kunnen onze geschoolde mensen onderhoud verrichten aan uw gasinstallatie. Moet er een gasleiding verlegd worden, is er een reparatie genoodzaakt of wilt u een gasleiding laten afdoppen? Wij kunnen het allemaal voor u regelen!


Water: Ook waterleidingen leggen wij voor u aan. Grote of juist kleinschalige projecten, wij hebben er ervaring mee en kunnen uw waterleidingen voor u ontwerpen en leggen! Mocht u zelf klussen op het gebied van leidingwerk uitgevoerd hebben dan is het ten alle tijde verstandig om dit te laten checken door een erkende vakman. Dit verkleint de kans op problemen aanzienlijk. Last van lekkage of ouderdom? Wij leggen niet alleen aan maar ook hebben wij jarenlange ervaring in het repareren van al uw leidingwerk!

Interesse in onze diensten?

In Den Haag is De Zwart Loodgieters & Dakdekkers veel meer dan alleen een dakdekkersbedrijf. Wilt u meer weten over de diensten die wij in de regio Den Haag aanbieden aan onze klanten? Of wilt u onze hulp inroepen bij een specialistische klus? In Den Haag en omgeving staan wij altijd voor u klaar. Wij zijn bereikbaar via: 070 - 207 50 02.

Al uw dakproblemen snel, vakkundig en vriendelijk opgelost!

Wat onze klanten vertellen

Thijs

Goede service!

Een snelle en goede service! Netjes geholpen en gelukkig konden ze snel komen en zijn we goed geholpen. Zeker een aanrader!

(KLANTENOORDELEN REVIEW)

Jos

Zeer tevreden, denkt in oplossingen, reageert snel en komt afspraken na.

We zijn als VVE zeer tevreden. Bij ons zijn de oude lekkende gietijzeren afvoerleidingen vervangen. Hierbij is door slim te werken zo min mogelijk breekwerk verricht. Alles keurig en vlot volgens afspraak uitgevoerd voor een redelijke prijs. Geen gedoe over meerwerk, gewoon afspraak is afspraak. Dit bedrijf is een aanrader.

(KLANTENOORDELEN REVIEW)

Ad

Goed en adequaat contact, snelle reactie indien nodig

De werkzaamheden worden zorgvuldig uitgevoerd maar de mannen zijn gek op goede koffie, gelijk heeft men. Wij zijn heel tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden

(KLANTENOORDELEN REVIEW)

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Na ontvangst van uw aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op!

De Zwart Loodgieters & Dakdekkers

Van Swindenstraat 69

2562RG Den Haag

KvK 82183066

Telefoon: 070 - 207 50 02

Openingstijden

Maandag00:00 - 23:59
Dinsdag00:00 - 23:59
Woensdag00:00 - 23:59
Donderdag00:00 - 23:59
Vrijdag00:00 - 23:59
Zaterdag00:00 - 23:59
Zondag00:00 - 23:59