Uw vertrouwde dakdekker uit Den Haag

Voor onderhoud, reparatie en isolatie van uw dak kunt u rekenen op De Zwart Loodgieters & Dakdekkers!

✓ 24-uurs spoedservice

✓ Altijd een snelle oplossing

✓ Allround en ervaren specialist

✓ Hoog beoordeeld door klanten

✓ Voor elke klus uw vakspecialist

Stormschade in Den Haag

Altijd een snelle en vakkundige oplossing voor uw dakproblemen! De Zwart Loodgieters & Dakdekkers staat voor u klaar.

Het weer in Nederlands wordt de laatst jaren steeds wisselvalliger. De zomers worden warmer en in de herfst komen stormen steeds vaker voor. Voor daken zorgt dit voor een groeiende schadelast. Zo kan het voorkomen dat u last heeft van dakpannen die los zitten of andere schade die u heeft opgelopen door een storm. Over het algemeen kunnen de Nederlandse daken goed tegen een stootje maar regen en wind is Nederland kunnen heftig zijn en niet alle daken zijn hiertegen bestand. Direct hulp nodig van een dakdekker in Den Haag? Bel ons gerust op 070 - 207 50 02.

Vooral als uw dak niet goed is onderhouden kan het dak er door een sterke windvlaag zelfs van uw huis af waaien. Schade aan het dak zorgt vaak ook voor schade aan andere delen van uw huis. Denk bijvoorbeeld aan waterschade door een daklekkage. Reden genoeg om snel uw dak te laten repareren, ook omdat de problemen vele malen groter worden als u het lek niet laat repareren. Niet alleen de schade neemt toe, ook de kosten van een reparatie zullen hierdoor hoger worden. Reden genoeg om snel te handen wanneer u te maken heeft een stormschade. In sommige gevallen kunt stormschade zelf oplossen. Lek bijvoorbeeld dakpannen die los liggen terug op hun plek en zorg er altijd voor dat uw waterafvoer vrij is van rommel.

Stormschade laten repareren

Heeft u schade aan uw dakkapel, carport of schoorsteen? Ook voor deze schade kunt u bij ons terecht. De dakdekkers van De Zwart Loodgieters & Dakdekkers geven u eerlijk advies en gaan zo snel mogelijk aan de slag om de schade te herstellen. De grootste schade wordt eerst hersteld, zodat verdere aantasting van uw bezittingen wordt voorkomen. In de meeste gevallen vergoed uw verzekering de reparatiekosten bij stormschade. Wij zorgen voor een duidelijke offerte die u met een gerust hart kunt voorleggen aan de verzekeringsmaatschappij. Wilt u meer weten over ons bedrijf en onze werkwijze of wilt u direct een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 070 - 207 50 02. Tevens kunt u het offerteformulier invullen voor een vrijblijvende offerte.

Al uw dakproblemen snel, vakkundig en vriendelijk opgelost!

Wat onze klanten vertellen

Thijs

Goede service!

Een snelle en goede service! Netjes geholpen en gelukkig konden ze snel komen en zijn we goed geholpen. Zeker een aanrader!

(KLANTENOORDELEN REVIEW)

Jos

Zeer tevreden, denkt in oplossingen, reageert snel en komt afspraken na.

We zijn als VVE zeer tevreden. Bij ons zijn de oude lekkende gietijzeren afvoerleidingen vervangen. Hierbij is door slim te werken zo min mogelijk breekwerk verricht. Alles keurig en vlot volgens afspraak uitgevoerd voor een redelijke prijs. Geen gedoe over meerwerk, gewoon afspraak is afspraak. Dit bedrijf is een aanrader.

(KLANTENOORDELEN REVIEW)

Ad

Goed en adequaat contact, snelle reactie indien nodig

De werkzaamheden worden zorgvuldig uitgevoerd maar de mannen zijn gek op goede koffie, gelijk heeft men. Wij zijn heel tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden

(KLANTENOORDELEN REVIEW)

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Na ontvangst van uw aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op!

De Zwart Loodgieters & Dakdekkers

Van Swindenstraat 69

2562RG Den Haag

KvK 82183066

Telefoon: 070 - 207 50 02

Openingstijden

Maandag00:00 - 23:59
Dinsdag00:00 - 23:59
Woensdag00:00 - 23:59
Donderdag00:00 - 23:59
Vrijdag00:00 - 23:59
Zaterdag00:00 - 23:59
Zondag00:00 - 23:59