Stormschade Den Haag

Het weer in Nederlands wordt de laatst jaren steeds wisselvalliger. De zomers worden warmer en in de herfst komen stormen steeds vaker voor. Voor daken zorgt dit voor een groeiende schadelast. Zo kan het voorkomen dat u last heeft van dakpannen die los zitten of andere schade die u heeft opgelopen door een storm. Over het algemeen kunnen de Nederlandse daken goed tegen een stootje maar regen en wind is Nederland kunnen heftig zijn en niet alle daken zijn hiertegen bestand. Direct hulp nodig van een dakdekker in Den Haag? Bel ons gerust op 070 - 207 50 02.

Vooral als uw dak niet goed is onderhouden kan het dak er door een sterke windvlaag zelfs van uw huis af waaien. Schade aan het dak zorgt vaak ook voor schade aan andere delen van uw huis. Denk bijvoorbeeld aan waterschade door een daklekkage. Reden genoeg om snel uw dak te laten repareren, ook omdat de problemen vele malen groter worden als u het lek niet laat repareren. Niet alleen de schade neemt toe, ook de kosten van een reparatie zullen hierdoor hoger worden. Reden genoeg om snel te handen wanneer u te maken heeft een stormschade. In sommige gevallen kunt stormschade zelf oplossen. Lek bijvoorbeeld dakpannen die los liggen terug op hun plek en zorg er altijd voor dat uw waterafvoer vrij is van rommel.

Stormschade laten repareren

Heeft u schade aan uw dakkapel, carport of schoorsteen? Ook voor deze schade kunt u bij ons terecht. De dakdekkers van De Zwart Loodgieters & Dakdekkers geven u eerlijk advies en gaan zo snel mogelijk aan de slag om de schade te herstellen. De grootste schade wordt eerst hersteld, zodat verdere aantasting van uw bezittingen wordt voorkomen. In de meeste gevallen vergoed uw verzekering de reparatiekosten bij stormschade. Wij zorgen voor een duidelijke offerte die u met een gerust hart kunt voorleggen aan de verzekeringsmaatschappij. Wilt u meer weten over ons bedrijf en onze werkwijze of wilt u direct een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 070 - 207 50 02 of door het contactformulier in te vullen.