Uw vertrouwde dakdekker uit Den Haag

Voor onderhoud, reparatie en isolatie van uw dak kunt u rekenen op De Zwart Loodgieters & Dakdekkers!

✓ 24-uurs spoedservice

✓ Altijd een snelle oplossing

✓ Allround en ervaren specialist

✓ Hoog beoordeeld door klanten

✓ Voor elke klus uw vakspecialist

Dakisolatie in Den Haag

Altijd een snelle en vakkundige oplossing voor uw dakproblemen! De Zwart Loodgieters & Dakdekkers staat voor u klaar.

Er zijn goede argumenten voor dakisolatie aan te dragen. Eén van de redenen om te kiezen voor dakisolatie is de kostenbesparing die het met zich meebrengt. Bij een niet geïsoleerde woning gaat 25 tot 30 % van de warmte in de woning verloren. Door het dak te isoleren wordt dit warmteverlies enorm verminderd. U bespaart hiermee op de energierekening en doordat het huis een verbeterd energielabel krijgt zal het ook meer waard worden. Daarnaast kan de zolder, na het plaatsen van dakisolatie, een bruikbare ruimte worden. Ten slotte zorgt het isoleren van het dak voor aangename warmte en is het een milieubewuste keuze.


Direct een dakdekker in Den Haag inschakelen voor dakisolatie? Bel ons gerust op 070 - 207 50 02 of vraag een vrijblijvende offerte aan via het offerteformulier. Wij staan u graag te woord.

Dakisolatie: soorten daken en isolatie

Er zijn verschillende soorten daken en daarbij behorende isolatie. Hierbij kan gedacht worden aan platte daken, hellende daken en dakkapellen. Aansluitend zullen we meer informatie geven over de hoe de verschillende soorten daken geïsoleerd kunnen worden.

Dakisolatie plat dak

Het isoleren van platte daken kan op twee verschillende manieren, namelijk aan de binnenzijde of buitenzijde van het dak. Hierin zitten een aantal verschillen. Bij dakisolatie aan de binnenkant wordt gebruik gemaakt van zogenaamde koud-dakconstructie. Hierbij wordt het isolatiemateriaal aangebracht tussen de dragende constructie en het dak, wat als gevolg heeft dat het dak de temperatuur van buiten aanneemt. Bij dakisolatie aan de buitenkant wordt gebruik gemaakt van een zogenaamde warm-dakconstructie. Dit houdt in dat het dak de warmte van binnen aan zal nemen. De isolatieplaten worden aan de buitenkant aangebracht, dit heeft als gevolg dat uw dak hoger zal komen te liggen. Benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft uw platte dak? Neem gerust contact met ons op!

Al uw dakproblemen snel, vakkundig en vriendelijk opgelost!

Wat onze klanten vertellen

Thijs

Goede service!

Een snelle en goede service! Netjes geholpen en gelukkig konden ze snel komen en zijn we goed geholpen. Zeker een aanrader!

(KLANTENOORDELEN REVIEW)

Jos

Zeer tevreden, denkt in oplossingen, reageert snel en komt afspraken na.

We zijn als VVE zeer tevreden. Bij ons zijn de oude lekkende gietijzeren afvoerleidingen vervangen. Hierbij is door slim te werken zo min mogelijk breekwerk verricht. Alles keurig en vlot volgens afspraak uitgevoerd voor een redelijke prijs. Geen gedoe over meerwerk, gewoon afspraak is afspraak. Dit bedrijf is een aanrader.

(KLANTENOORDELEN REVIEW)

Ad

Goed en adequaat contact, snelle reactie indien nodig

De werkzaamheden worden zorgvuldig uitgevoerd maar de mannen zijn gek op goede koffie, gelijk heeft men. Wij zijn heel tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden

(KLANTENOORDELEN REVIEW)

Het isoleren van schuine daken wordt gedaan door isolatiemateriaal te plaatsen aan de binnenzijde van het dak. De meest gebruikte materialen voor de isolatie van schuine daken zijn: EPS platen, glaswol, isolatiefolie of glasvezel platen. Al deze materialen zijn in meer of mindere mate geschikt voor uw pannendak. Bekijk daarom altijd van te voren welk isolatiemateriaal het beste bij uw dak past. Wij geven u graag advies en helpen uw graag bij de isolatie van uw schuine dak!

Isolatie dakkapel

Bij het isoleren van een dakkapel wordt onderscheid gemaakt tussen een kunststof en houten dakkapel. Kunststof dakkapellen hebben van zichzelf al een goede isolatiewaarde waardoor het warmteverlies laag ligt. Houten dakkapellen worden geïsoleerd aan de binnenkant of buitenkant. Bij isolatie aan de binnenkant wordt het isolatiemateriaal tussen de houten balken en het frame geplaatst. Bij isolatie aan de buitenzijde worden platen aangebracht bovenop het houten frame van de dakkapel. Geïnteresseerd in het isoleren van uw dakkapel? Wij staan voor u klaar!

Dakisolatie in Den Haag: onderscheid isoleren binnenkant en buitenkant

Dakisolatie aan de buitenzijde plaatsen verschilt in veel opzichten van een dak isoleren van binnenuit. Dakisolatie aan de buitenkant betekent dat het dak aan de buitenzijde van het dakbeschot geïsoleerd wordt. Deze methode wordt ook wel de warm dak methode genoemd, omdat de isolatie op deze manier de hele dakconstructie beschermt tegen de kou. Omdat het dak moet worden vergroot is deze methode iets ingrijpender en ook iets duurder dan de koud dak methode. Bij de koud dak methode wordt het isolatiemateriaal onder het dakbeschot aangebracht. Deze methode is minder ingrijpend, maar ook minder effectief. Beide methoden kunnen toegepast worden op hellende / schuine daken en platte daken. Wij adviseren u graag over de beste optie voor uw dak. U kunt op onze service rekenen de gehele omgeving van Den Haag.

Isolatie schuin dak

ALTIJD EEN SNELLE EN VAKKUNDIGE OPLOSSING VOOR UW DAKPROBLEMEN! WIJ STAAN VOOR U KLAAR.

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Na ontvangst van uw aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op!

De Zwart Loodgieters & Dakdekkers

Van Swindenstraat 69

2562RG Den Haag

KvK 82183066

Telefoon: 070 - 207 50 02

Openingstijden

Maandag00:00 - 23:59
Dinsdag00:00 - 23:59
Woensdag00:00 - 23:59
Donderdag00:00 - 23:59
Vrijdag00:00 - 23:59
Zaterdag00:00 - 23:59
Zondag00:00 - 23:59