Uw vertrouwde dakdekker uit Den Haag

Voor onderhoud, reparatie en isolatie van uw dak kunt u rekenen op De Zwart Loodgieters & Dakdekkers!

✓ 24-uurs spoedservice

✓ Altijd een snelle oplossing

✓ Allround en ervaren specialist

✓ Hoog beoordeeld door klanten

✓ Voor elke klus uw vakspecialist

Daklekkage in Den Haag

Altijd een snelle en vakkundige oplossing voor uw dakproblemen! De Zwart Loodgieters & Dakdekkers staat voor u klaar.

Niemand zit te wachten op schade aan de woning door een daklekkage Den Haag. U wilt die zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Neem contact op met een dakdekker in de buurt. Een dakdekker van De Zwart Loodgieters & Dakdekkers is altijd bereikbaar en staat u graag te woord. Wij maken direct een afspraak met u om naar uw dak te komen kijken. Lees gerust verder voor tips en informatie bij daklekkages. Direct een afspraak maken? Bel gerust naar 070 - 207 50 02 of maak gebruik van het offerteformulier voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Daklekkage in Den Haag: wat te doen?

Het is belangrijk om de oorzaak van de lekkage zo snel mogelijk te achterhalen. Op die manier kan het lek zo snel mogelijk worden gerepareerd en voorkomt u grote vervolgschade. Vang het lekkende water op en zorg ervoor dat dat uw spullen niet nat worden. Maak foto's voor uw verzekeringsmaatschappij. Wellicht wordt de schade vergoed. Pas op dat u niet zomaar uw dak op gaat. Dit brengt veel risico's met zich mee, al helemaal nu blijkt dat uw dak niet in optimale staat is door de daklekkage.

Onze werkwijze bij daklekkage in Den Haag

Wij houden de kwaliteit van onze dienstverlening graag hoog. Mede door onze heldere werkwijze bij daklekkage Den Haag kunnen wij deze kwaliteit garanderen. Stap 1 is de inventarisatie van het probleem. Dit houdt in dat wij naar uw verhaal luisteren en waar nodig doorvragen over details. Om zeker te zijn van de oorzaak van het lek moeten we uw dak op om deze grondig te bekijken. Daarvoor kunnen wij altijd op korte termijn een afspraak inplannen.


Bij een dakinspectie missen wij niets. Door alle onderdelen van het dak bij langs te gaan zien wij niets over het hoofd en kunnen we de dak lekkage effectief herstellen. De controle van uw dak zal veel duidelijkheid verschaffen over wat er nodig is voor een eventuele dakreparatie. Wij geven u een gedetailleerd overzicht en overleggen met u over de kosten. Wij doen u een voorstel voor daklekkage repareren en mocht u daarmee akkoord gaan, dan plannen we een afspraak met u in. Tijdens ons werk houden wij nauw contact met u over onze werkzaamheden.

Al uw dakproblemen snel, vakkundig en vriendelijk opgelost!

Wat onze klanten vertellen

Thijs

Goede service!

Een snelle en goede service! Netjes geholpen en gelukkig konden ze snel komen en zijn we goed geholpen. Zeker een aanrader!

(KLANTENOORDELEN REVIEW)

Jos

Zeer tevreden, denkt in oplossingen, reageert snel en komt afspraken na.

We zijn als VVE zeer tevreden. Bij ons zijn de oude lekkende gietijzeren afvoerleidingen vervangen. Hierbij is door slim te werken zo min mogelijk breekwerk verricht. Alles keurig en vlot volgens afspraak uitgevoerd voor een redelijke prijs. Geen gedoe over meerwerk, gewoon afspraak is afspraak. Dit bedrijf is een aanrader.

(KLANTENOORDELEN REVIEW)

Ad

Goed en adequaat contact, snelle reactie indien nodig

De werkzaamheden worden zorgvuldig uitgevoerd maar de mannen zijn gek op goede koffie, gelijk heeft men. Wij zijn heel tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden

(KLANTENOORDELEN REVIEW)

Een lek dak kan verschillende oorzaken hebben, maar meestal is er sprake van schade aan uw dak. De schade kan groot zijn, maar een klein mankement kan ook water binnenlaten. Uw dak wordt uiteraard blootgesteld aan allerlei invloeden van buitenaf, zoals het weer, planten en dieren. Het effect van dakonderhoud wordt vaak onderschat. Dakonderhoud kan het risico op daklekkage Den Haag namelijk aanzienlijk verkleinen.

Lekkage plat dak

Bij een slechte waterafvoer blijft er al snel water op een plat dak staan. Dit en een kapotte dakbedekking zijn vaak oorzaken van een lekkage plat dak. Een plat dak kan niet zonder een goed functionerende waterafvoer. Dit moet snel gerepareerd worden. Hetzelfde geldt voor een kapotte dakbedekking. Een plat dak repareren vereist enige behendigheid. Schakel onze dakdekker in Den Haag in. Wij zijn altijd op korte termijn beschikbaar. Bel direct op 070 - 207 50 02.

Lekkage schuin dak

Een lekkage schuin dak is vaak het gevolg van problemen met dakpannen. Ook een verstopte dakgoot of een kapot of loszittend verbindingsstuk kan de boosdoener zijn Op basis van uw verhaal nemen wij al het benodigde materiaal met ons mee, zodat we, indien mogelijk, de lekkage direct kunnen verhelpen. Hoeft er alleen een dakpan vastgemaakt te worden, dan kunnen wij dit direct doen. Gaat het om een grotere reparatie, dan maken wij een afspraak met u.

Bel gerust met De Zwart Loodgieters & Dakdekkers in Den Haag

Bij een daklekkage is snelle service geen luxe. De dakdekkers van De Zwart Loodgieters & Dakdekkers zijn u altijd op korte termijn van dienst. Kiest u voor ons dakdekkersbedrijf, dan maken wij vooraf heldere afspraken met u. Op die manier weet u precies waar u aan toe bent. Wij zorgen ervoor dat we altijd goed bereikbaar zijn. Bel ons op 070 - 207 50 02. Wij staan u graag te woord.

Oorzaken daklekkage

ALTIJD EEN SNELLE EN VAKKUNDIGE OPLOSSING VOOR UW DAKPROBLEMEN! WIJ STAAN VOOR U KLAAR.

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Na ontvangst van uw aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op!

De Zwart Loodgieters & Dakdekkers

Van Swindenstraat 69

2562RG Den Haag

KvK 82183066

Telefoon: 070 - 207 50 02

Openingstijden

Maandag00:00 - 23:59
Dinsdag00:00 - 23:59
Woensdag00:00 - 23:59
Donderdag00:00 - 23:59
Vrijdag00:00 - 23:59
Zaterdag00:00 - 23:59
Zondag00:00 - 23:59