Daklekkage in Den Haag

Niemand zit te wachten op schade aan de woning door een daklekkage Den Haag. U wilt die zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Neem contact op met een dakdekker in de buurt. Een dakdekker van De Zwart Loodgieters & Dakdekkers is altijd bereikbaar en staat u graag te woord. Wij maken direct een afspraak met u om naar uw dak te komen kijken. Lees gerust verder voor tips en informatie bij daklekkages. Direct een afspraak maken? Bel gerust naar 070 - 207 50 02 of maak gebruik van het contactformulier.

Daklekkage Den Haag: wat te doen?

Het is belangrijk om de oorzaak van de lekkage zo snel mogelijk te achterhalen. Op die manier kan het lek zo snel mogelijk worden gerepareerd en voorkomt u grote vervolgschade. Vang het lekkende water op en zorg ervoor dat dat uw spullen niet nat worden. Maak foto’s voor uw verzekeringsmaatschappij. Wellicht wordt de schade vergoed. Pas op dat u niet zomaar uw dak op gaat. Dit brengt veel risico’s met zich mee, al helemaal nu blijkt dat uw dak niet in optimale staat is door de daklekkage.

Onze werkwijze bij daklekkage in Den Haag

Wij houden de kwaliteit van onze dienstverlening graag hoog. Mede door onze heldere werkwijze bij daklekkage Den Haag kunnen wij deze kwaliteit garanderen. Stap 1 is de inventarisatie van het probleem. Dit houdt in dat wij naar uw verhaal luisteren en waar nodig doorvragen over details. Om zeker te zijn van de oorzaak van het lek moeten we uw dak op om deze grondig te bekijken. Daarvoor kunnen wij altijd op korte termijn een afspraak inplannen.

Bij een dakinspectie missen wij niets. Door alle onderdelen van het dak bij langs te gaan zien wij niets over het hoofd en kunnen we de dak lekkage effectief herstellen. De controle van uw dak zal veel duidelijkheid verschaffen over wat er nodig is voor een eventuele dakreparatie. Wij geven u een gedetailleerd overzicht en overleggen met u over de kosten. Wij doen u een voorstel voor daklekkage repareren en mocht u daarmee akkoord gaan, dan plannen we een afspraak met u in. Tijdens ons werk houden wij nauw contact met u over onze werkzaamheden.

Oorzaken lekkage dak

Een lek dak kan verschillende oorzaken hebben, maar meestal is er sprake van schade aan uw dak. De schade kan groot zijn, maar een klein mankement kan ook water binnenlaten. Uw dak wordt uiteraard blootgesteld aan allerlei invloeden van buitenaf, zoals het weer, planten en dieren. Het effect van dakonderhoud wordt vaak onderschat. Dakonderhoud kan het risico op daklekkage Den Haag namelijk aanzienlijk verkleinen.

Lekkage plat dak

Bij een slechte waterafvoer blijft er al snel water op een plat dak staan. Dit en een kapotte dakbedekking zijn vaak oorzaken van een lekkage plat dak. Een plat dak kan niet zonder een goed functionerende waterafvoer. Dit moet snel gerepareerd worden. Hetzelfde geldt voor een kapotte dakbedekking. Een plat dak repareren vereist enige behendigheid. Schakel onze dakdekker in Den Haag in. Wij zijn altijd op korte termijn beschikbaar. Bel direct op 070 - 207 50 02.

Lekkage schuin dak

Een lekkage schuin dak is vaak het gevolg van problemen met dakpannen. Ook een verstopte dakgoot of een kapot of loszittend verbindingsstuk kan de boosdoener zijn Op basis van uw verhaal nemen wij al het benodigde materiaal met ons mee, zodat we, indien mogelijk, de lekkage direct kunnen verhelpen. Hoeft er alleen een dakpan vastgemaakt te worden, dan kunnen wij dit direct doen. Gaat het om een grotere reparatie, dan maken wij een afspraak met u.

Bel gerust bij daklekkage in Den Haag

Bij een daklekkage is snelle service geen luxe. De dakdekkers van De Zwart Loodgieters & Dakdekkers zijn u altijd op korte termijn van dienst. Kiest u voor ons dakdekkersbedrijf, dan maken wij vooraf heldere afspraken met u. Op die manier weet u precies waar u aan toe bent. Wij zorgen ervoor dat we altijd goed bereikbaar zijn. Bel ons op 070 - 207 50 02. Wij staan u graag te woord.