Uw vertrouwde dakdekker uit Den Haag

Voor onderhoud, reparatie en isolatie van uw dak kunt u rekenen op De Zwart Loodgieters & Dakdekkers!

βœ“ 24-uurs spoedservice

βœ“ Altijd een snelle oplossing

βœ“ Allround en ervaren specialist

βœ“ Hoog beoordeeld door klanten

βœ“ Voor elke klus uw vakspecialist

Dakbedekking Den Haag

Altijd een snelle en vakkundige oplossing voor uw dakproblemen! De Zwart Loodgieters & Dakdekkers staat voor u klaar.

Wilt u uw dakbedekking laten inspecteren of repareren, of wilt u nieuwe dakbedekking aan laten leggen? In Den Haag kunt u De Zwart Loodgieters & Dakdekkers inschakelen voor iedere dakdekkersklus. U kunt een offerteaanvraag doen via het contactformulier of direct contact opnemen via 070 - 207 50 02.

Functie van dakbedekking

Dakbekleding of dakbedekking kan aangebracht worden om het dak te beschermen tegen zon, sneeuw, water en tocht. Het kan gebeuren dat de dakbedekking met verloop van tijd zwakke plekken begint te vertonen, waardoor het risico op lekkage groter wordt. Om lekkage te voorkomen is het van belang uw dak regelmatig te laten inspecteren door een vakkundige dakdekker.


Een kleine beschadiging kan op de lange termijn leiden tot grote onkosten, als deze niet op tijd verholpen wordt. Het kan bijvoorbeeld leiden tot vieze vocht- en schimmelplekken op de muren en het plafond. Daarnaast kan het de isolatie verslechteren. Door eventuele beschadigingen aan uw dak tijdig in kaart te brengen kan De Zwart Loodgieters & Dakdekkers u helpen grotere overlast te voorkomen.

Mogelijkheden dakbedekking in Den Haag

Dakbedekking kan zowel op platte als op hellende daken aangelegd worden. Er kan hierbij ook gevarieerd worden in het materiaal. Zink, metaal, kunststof en bitumen zijn een paar voorbeelden van materiaal dat vaak gebruikt wordt. Dakbekleding kan zowel aan de buitenzijde als aan de binnenzijde van het dak geplaatst worden. Om er voor te zorgen dat het water zonder lekken kan worden afgevoerd, is er voor ieder materiaal ook nog een bijpassende afvoer.


Voor platte daken, zoals bij tuinhuisjes of veranda's, is de meest gebruikte oplossing bitumineuze dakbedekking. Bitumen is relatief goedkoop en handig in het gebruik, zowel alleenstaand als in combinatie met dakisolatie. Daarnaast is het vaak recyclebaar, waardoor het een duurzame keuze is. Ook voor hellende daken kan soms bitumen gebruikt worden, De Zwart Loodgieters & Dakdekkers kan hierin adviseren.

Al uw dakproblemen snel, vakkundig en vriendelijk opgelost!

Wat onze klanten vertellen

Thijs

Goede service!

Een snelle en goede service! Netjes geholpen en gelukkig konden ze snel komen en zijn we goed geholpen. Zeker een aanrader!

(KLANTENOORDELEN REVIEW)

Jos

Zeer tevreden, denkt in oplossingen, reageert snel en komt afspraken na.

We zijn als VVE zeer tevreden. Bij ons zijn de oude lekkende gietijzeren afvoerleidingen vervangen. Hierbij is door slim te werken zo min mogelijk breekwerk verricht. Alles keurig en vlot volgens afspraak uitgevoerd voor een redelijke prijs. Geen gedoe over meerwerk, gewoon afspraak is afspraak. Dit bedrijf is een aanrader.

(KLANTENOORDELEN REVIEW)

Ad

Goed en adequaat contact, snelle reactie indien nodig

De werkzaamheden worden zorgvuldig uitgevoerd maar de mannen zijn gek op goede koffie, gelijk heeft men. Wij zijn heel tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden

(KLANTENOORDELEN REVIEW)

Het gebeurt regelmatig dat dakbedekking ingezet wordt in combinatie met dakisolatie. Via een slecht geΓ―soleerd dak kan veel warmte verloren gaan. Een betere dakisolatie zorgt ervoor dat u minder gas hoeft te gebruiken en daarmee zowel het milieu als uw energierekening spaart. Denkt u eraan uw dakbedekking te laten vervangen, kunt u overwegen om ook gelijk de dakisolatie aan te pakken.


Omdat geen dak hetzelfde is, zijn de kennis en de ervaring van de dakdekker erg belangrijk. De dakdekkers bij De Zwart Loodgieters & Dakdekkers hebben een ruime ervaring aan dakwerkzaamheden. Bij ons kun je terecht voor professioneel advies, betrouwbare service en effectieve reparaties. We maken gebruik van de beste materialen.

Contact met De Zwart Loodgieters & Dakdekkers voor onderhoud of plaatsing dakbedekking in Den Haag

Het kan ook zijn dat u al lekkage heeft opgemerkt, of last heeft van stormschade. Schakel dan zo snel mogelijk een vakman in, zodat de schade ingeperkt blijft. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan bij De Zwart Loodgieters & Dakdekkers. U kunt ook gelijk een offerteaanvraag doen.


Heeft u een deskundige dakdekker nodig omdat uw dakbedekking aan vervanging toe is, of wilt u deze laten inspecteren of repareren? In Den Haag helpen de dakdekkers van De Zwart Loodgieters & Dakdekkers u graag bij iedere klus. Wacht niet te lang, bel naar 070 - 207 50 02 of maak gebruik van het offerteformulier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Dakbedekking in combinatie met isoleren

ALTIJD EEN SNELLE EN VAKKUNDIGE OPLOSSING VOOR UW DAKPROBLEMEN! Wij STAAn VOOR U KLAAR.

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Na ontvangst van uw aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op!

De Zwart Loodgieters & Dakdekkers

Van Swindenstraat 69

2562RG Den Haag

KvK 82183066

Telefoon: 070 - 207 50 02

Openingstijden

Maandag00:00 - 23:59
Dinsdag00:00 - 23:59
Woensdag00:00 - 23:59
Donderdag00:00 - 23:59
Vrijdag00:00 - 23:59
Zaterdag00:00 - 23:59
Zondag00:00 - 23:59