Dakbedekking Den Haag

Er zijn veel verschillende soorten dakbedekking beschikbaar, en niet iedere soort is geschikt voor elk dak. Bent u op zoek naar de juiste dakbedekking voor uw dak? Uw dakdekker in Den Haag is een professional op het gebied van dakbedekking en kan u hierover deskundig adviseren. Een dak is een investering wat jarenlang mee moet gaan dus het is verstandig om hierin direct de juiste keuze te maken. Schakel ons snel in voor advies en uitvoering!

Dakbedekking Den Haag: hellend dak

Welke dakbedekking voor u het meest geschikt is, heeft er vooral mee te maken of u een plat of een hellend dak wil bedekken. Voor hellende daken komt vooral de klassieke dakpan in aanmerking. Deze kunnen bestaan uit klei, beton en leien. Mocht u geen dakpannen willen dan kunt u ook kiezen voor metaalplaten bestaande uit aluminium, koper en zink. Dakpannen zijn in Nederlands het meest gebruikt voor hellende daken door de extreem lange levensduur. Met periodiek onderhoud kunnen dakpannen tot wel 100 jaar onderdak bieden. Voor licht hellende daken kan echter ook bitumen als bedekking worden gebruikt. Onze dakdekkers in Den Haag hebben veel ervaring met het werken met verschillende materialen en zijn u graag van dienst.

Dakbedekking Den Haag: plat dak

Voor platte daken heeft u de keuze uit diverse soorten materiaal. Hierbij kunt u denken aan bitumen, PVC, EPDM en groendak. Gemodificeerd bitumen is in Nederland de meest voorkomende dakbedekking voor platte daken. Het voordeel van bitumen is dat het zich gemakkelijk laat verwerken, waardoor het ook geschikt is voor de meest complexe dakvormen. Ook is van bitumen de levensduur uitstekend en heeft het een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wilt u meer weten over bitumineuze dakbedekking in Den Haag of meer informatie over de voor- en nadelen van de andere mogelijkheden? Of wilt u meer informatie over welke soort dakbedekking het meest geschikt is voor uw dak? Uw dakdekker in Den Haag kan u hier alles over vertellen. Neem contact op door ons contactformulier in te vullen, dan hoort u zo snel mogelijk van ons. Ook kunt u ons telefonisch bereiken op: 070 - 207 50 02. Wij horen graag van u!