Uw vertrouwde dakdekker uit Den Haag

Voor onderhoud, reparatie en isolatie van uw dak kunt u rekenen op De Zwart Loodgieters & Dakdekkers!

✓ 24-uurs spoedservice

✓ Altijd een snelle oplossing

✓ Allround en ervaren specialist

✓ Hoog beoordeeld door klanten

✓ Voor elke klus uw vakspecialist

Dakreparatie in Den Haag

Altijd een snelle en vakkundige oplossing voor uw dakproblemen! De Zwart Loodgieters & Dakdekkers staat voor u klaar.

Snel een dakreparatie in Den Haag regelen? Dit kan bij De Zwart Loodgieters & Dakdekkers. Van een dakpan recht leggen tot de gehele dakconstructie repareren, onze dakdekker in Den Haag doet het voor u. Lees snel verder of neem contact met ons op via 070 - 207 50 02.

Dakreparatie laten uitvoeren door De Zwart Loodgieters & Dakdekkers in Den Haag

Wij helpen u met alles wat met uw dak te maken heeft: schoorstenen, dakkapellen, dakgoten en meer. Bij De Zwart Loodgieters & Dakdekkers kunt u rekenen op effectieve dak reparaties en gedegen service. Alleen met de beste materialen kunnen wij deze service blijven aanbieden.

Wat houdt dakschade herstellen in?

Wij starten onze werkzaamheden met een gratis dakinspectie. Hierbij kijken wij grondig naar uw hele dak. Op basis van uw wensen en de situatie van uw dak maken wij een heldere offerte op maat. Nadat u akkoord bent met de inhoud van de offerte kunnen we direct een afspraak inplannen voor de uitvoering van de dakreparatie in Den Haag.

Kosten dakreparatie in Den Haag

Houdt rekening met verschillende factoren bij de berekening van de kosten voor de reparatie van uw dak. Dat zijn: de materialen, het uurloon van de specialist, het type klus en de regio. Hoeveel u totaal kwijt zult zijn is lastig te zeggen, maar de meeste dakdekkers hanteren een prijs per m³ van tussen de €100 en €300. Wilt u uw dak volledig vernieuwen, omdat deze toch is verouderd? Dan bekijken wij met u de opties voor dakrenovatie.

Al uw dakproblemen snel, vakkundig en vriendelijk opgelost!

Wat onze klanten vertellen

Thijs

Goede service!

Een snelle en goede service! Netjes geholpen en gelukkig konden ze snel komen en zijn we goed geholpen. Zeker een aanrader!

(KLANTENOORDELEN REVIEW)

Jos

Zeer tevreden, denkt in oplossingen, reageert snel en komt afspraken na.

We zijn als VVE zeer tevreden. Bij ons zijn de oude lekkende gietijzeren afvoerleidingen vervangen. Hierbij is door slim te werken zo min mogelijk breekwerk verricht. Alles keurig en vlot volgens afspraak uitgevoerd voor een redelijke prijs. Geen gedoe over meerwerk, gewoon afspraak is afspraak. Dit bedrijf is een aanrader.

(KLANTENOORDELEN REVIEW)

Ad

Goed en adequaat contact, snelle reactie indien nodig

De werkzaamheden worden zorgvuldig uitgevoerd maar de mannen zijn gek op goede koffie, gelijk heeft men. Wij zijn heel tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden

(KLANTENOORDELEN REVIEW)

De meeste platte daken kunnen volledig gerepareerd worden door middel van het vervangen van de bitumen dakbedekking of door het dichtlijmen van een scheur. Niet alleen zorgen wij dat uw dak gerepareerd wordt, maar reinigen deze ook voor u. Op die manier worden alle oorzaken van het kapotte dak in kaart gebracht en zorgen we voor een effectieve oplossing.

Dakreparatie in Den Haag aan hellende daken

Van zwakke dakconstructies tot loszittende dakpannen, een dakdekker van De Zwart Loodgieters & Dakdekkers repareert alles aan uw schuine dak. Net als bij een plat dak is bij de reparatie van een hellend dak dakreiniging essentieel. Dakreparatie in Den Haag voorkomt u door uw dak regelmatig te laten onderhouden.

Dakreparatie bij daklekkage

Een daklekkage is bijzonder hinderlijk. Schakel zo snel mogelijk een dakspecialist in. U kunt De Zwart Loodgieters & Dakdekkers bellen voor al uw dakproblemen. Zowel schuine als platte daken repareren wij. Een verstopte dakgoot of een vies dak kan een daklekkage veroorzaken. Zorg ervoor dat u uw dak schoon houdt.

Dakdekker inschakelen bij dakreparatie in Den Haag

Voorkom meer gevolgschade aan uw woning en regel snel een dakdekker voor de dakreparatie in Den Haag. Uw dakkapel repareren of uw bitumen dak renoveren, uw dakprobleem is bij ons in goede handen. Bel gerust naar 070 - 207 50 02 of gebruik het offerteformulier voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Plat dak repareren

ALTIJD EEN SNELLE EN VAKKUNDIGE OPLOSSING VOOR UW DAKPROBLEMEN! WIJ STAAN VOOR U KLAAR.

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Na ontvangst van uw aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op!

De Zwart Loodgieters & Dakdekkers

Van Swindenstraat 69

2562RG Den Haag

KvK 82183066

Telefoon: 070 - 207 50 02

Openingstijden

Maandag00:00 - 23:59
Dinsdag00:00 - 23:59
Woensdag00:00 - 23:59
Donderdag00:00 - 23:59
Vrijdag00:00 - 23:59
Zaterdag00:00 - 23:59
Zondag00:00 - 23:59