Uw vertrouwde dakdekker uit Den Haag

Voor onderhoud, reparatie en isolatie van uw dak kunt u rekenen op De Zwart Loodgieters & Dakdekkers!

βœ“ 24-uurs spoedservice

βœ“ Altijd een snelle oplossing

βœ“ Allround en ervaren specialist

βœ“ Hoog beoordeeld door klanten

βœ“ Voor elke klus uw vakspecialist

Schuin dak isoleren in Den Haag

Altijd een snelle en vakkundige oplossing voor uw dakproblemen! De Zwart Loodgieters & Dakdekkers staat voor u klaar.

Het isoleren van uw schuine dak brengt vele voordelen met zich mee. Ten eerste bespaar je tot wel 30% op je jaarlijkse gasrekening doordat de warmte veel beter behouden wordt in de woning. Ten tweede zorgt deze isolatie ook voor een verminderende druk op het milieu en als laatste zal een goed aangelegde dakisolatie zorgen voor een hogere woningwaarde. Direct een

dakdekker in Den Haag inschakelen? Bel ons gerust: 070 - 207 50 02. Wij staan u te woord.

Dakbedekking laten plaatsen door De Zwart Loodgieters & Dakdekkers in Den Haag

Er zijn verschillende manier om uw schuine dak te isoleren. Toch wordt vrijwel altijd gekozen om het isolatiemateriaal aan de binnenzijde van het dak te plaatsen (koud-dakconstructie). Hiervoor worden onder andere platen gebruikt van glaswol, EPS of glasvezel, of een speciaal isolatiefolie. Ook wordt er een dampremmend folie geplaatst, om te voorkomen dat er vocht in uw dakconstructie trekt. Het is verstandig om uw schuine dak te laten isoleren door een specialist, want een verkeerd aangelegde dakisolatie zal lang niet hetzelfde rendement halen vergeleken met een juist aangelegde isolatie. Wij zijn specialist in dakisolatie in Den Haag en wij staan voor u klaar!

Isolatiematerialen voor isolatie van een schuin dak

Een groot deel van de woningen in Nederland is voorzien van een schuin dak. Een eerste stap in het besparen van energiekosten is dan ook vaak het isoleren van het schuine dak. Dit gebeurt door middel van isolatiemateriaal, dat geplaatst wordt aan de binnenzijde van het dak. Hiervoor kunnen verschillende materialen worden gebruikt:


  • EPS platen
  • glaswol (platen en rollen)
  • isolatiefolie (multifolie)
  • glasvezel platen


Alle materialen hebben verschillende eigenschappen en zijn dus in meer of mindere mate geschikt voor uw woning. EPS heeft bijvoorbeeld de hoogste isolatiewaarde, maar is niet erg flexibel. Voor een dak met veel hoekjes kunt u daarom beter kiezen voor glaswol of isolatiefolie. Vraag uw dakdekker altijd om advies, ook als u van plan bent zelf uw hellende dak te isoleren. Voor elk dak hebben wij de perfecte oplossing als het gaat om isolatie!

Isolatie schuin dak: vochtbestrijding

Omdat schuine daken veelal aan de binnenzijde worden geΓ―soleerd, ontstaat het risico op vochtschade aan de dakconstructie. Warmte vanuit de woning trekt omhoog en kan niet door het isolatiemateriaal heen, wat in het ergste geval leidt tot houtrot. Dit valt niet te voorkomen, maar door het plaatsen van een damp doorlatend folie aan de buitenzijde van de dakconstructie zorgt u ervoor dat het vocht een weg naar buiten heeft.


Schuin dak isoleren in Den Haag en omgeving? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 070 - 207 50 02 en u kunt tevens ons offerteformulier gebruiken voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Al uw dakproblemen snel, vakkundig en vriendelijk opgelost!

Wat onze klanten vertellen

Thijs

Goede service!

Een snelle en goede service! Netjes geholpen en gelukkig konden ze snel komen en zijn we goed geholpen. Zeker een aanrader!

(KLANTENOORDELEN REVIEW)

Jos

Zeer tevreden, denkt in oplossingen, reageert snel en komt afspraken na.

We zijn als VVE zeer tevreden. Bij ons zijn de oude lekkende gietijzeren afvoerleidingen vervangen. Hierbij is door slim te werken zo min mogelijk breekwerk verricht. Alles keurig en vlot volgens afspraak uitgevoerd voor een redelijke prijs. Geen gedoe over meerwerk, gewoon afspraak is afspraak. Dit bedrijf is een aanrader.

(KLANTENOORDELEN REVIEW)

Ad

Goed en adequaat contact, snelle reactie indien nodig

De werkzaamheden worden zorgvuldig uitgevoerd maar de mannen zijn gek op goede koffie, gelijk heeft men. Wij zijn heel tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden

(KLANTENOORDELEN REVIEW)

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Na ontvangst van uw aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op!

De Zwart Loodgieters & Dakdekkers

Van Swindenstraat 69

2562RG Den Haag

KvK 82183066

Telefoon: 070 - 207 50 02

Openingstijden

Maandag00:00 - 23:59
Dinsdag00:00 - 23:59
Woensdag00:00 - 23:59
Donderdag00:00 - 23:59
Vrijdag00:00 - 23:59
Zaterdag00:00 - 23:59
Zondag00:00 - 23:59