Dakbedekking hellend dak Den Haag

Bouwt u een woning met een hellend dak? Dan zal de woning naar alle waarschijnlijkheid worden voorzien van dakpannen. De dakpan is de meest voorkomende soort dakbedekking voor een hellend dak. Dakpannen leggen was vroeger een standaardklus voor de dakdekker, maar tegenwoordig wordt het leggen van een pannendak steeds meer specialistenwerk. In Den Haag en omgeving kunt u voor een pannendak de hulp inschakelen van ons dakdekkersbedrijf. Onze ervaren dakdekker in Den Haag is specialist en weet raad met iedere pan. Ook als u uw hellende dak wilt voor zien van andere dakbedekking kunt u op ons rekenen. Voor ieder soort dak hebben wij de perfecte oplossing!

Dakbedekking hellend dak Den Haag: Dakpannen

De dakpan is de meest gebruikte dakbedekking voor hellende daken. Dakpannen zijn er van klei, beton of leien en in vrijwel iedere denkbare kleur. Vindt u levensduur heel belangrijk? Kies dan voor de keramische dakpan, deze heeft een levensduur van 50 tot zelfs 100 jaar! De dakpan is niet alleen zo populair door de lange levensduur. Ook is de dakpan makkelijk in onderhoud, kan het tegen alle weersomstandigheden en kan de dakpan snel geplaatst worden. Ook shingles (bitumen shingles of bitumen leien genoemd) zijn mogelijk als dakbedekking voor een hellend dak, deze zijn als het ware de imitatievorm van een echt leien dak.

Dakbedekking hellend dak Den Haag: Plaatmateriaal

U kunt er ook voor kiezen om uw hellende dak te voorzien van metaalplaten: aluminium, koper of zink. Aluminium is van deze metaalsoorten het meest buigzaam en dus geschikt voor uitzonderlijke dakvormen. Als u uw woning een strakke, moderne uitstraling wilt geven zijn deze dakplaten de juiste keuze. Daarnaast heeft iedere metaalsoort een lange levensduur, die varieert van minimaal 50 (aluminium) tot maximaal 100 jaar (zink)! Daarnaast zijn dakplaten zeer onderhoudsarm.

Dakbedekking hellend dak plaatsen of onderhouden? Of interesse in onze diensten? Neem dan snel contact op! Dat kan via ons contactformulier, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Ook kunt u ons bellen via: 070 - 207 50 02