Dakinspectie Den Haag

De Nederlandse daken zijn stevig en bestand tegen heftige weersomstandigheden. Door grote windstoten, extreme regenval of ouderdom kunnen daken echter in verval raken. Het is verstandig eens in de zoveel tijd of na heftig weer uw dak te laten inspecteren. Een dakinspectie kan dus preventief uitgevoerd worden of wanneer u schade aan uw dak vermoedt. De dakinspectie toont vervolgens aan of er sprake is van gebreken of achterstallig onderhoud. Ook wanneer u een huis heeft gekocht is het handig om een inspectie uit te laten voeren. Een zorgvuldige dakinspectie kan ervoor zorgen dat ongelukken en ernstigere schade wordt voorkomen. Waar kijkt onze dakdekker in Den Haag zoal naar bij een dakinspectie?

Dakinspectie: werkwijze

Wij houden van duidelijke taal en transparantie. Voordat we te werk gaan spreken wij met u af wat u wilt dat wij inspecteren. Wij kunnen allerlei onderdelen van uw dak controleren, zoals de dakbedekking, de isolatie, het afschot, de ballastlaag, de schutlaag en toplaag, lichtkoepels, lichtstraten, dakdoorbrekingen, dakranden, dakgoten en naden. Indien gewenst komt alles aan bod. Wij maken een rapport met de resultaten voor u op, zodat u zelf ook duidelijk zicht heeft op de conditie van uw dak. Indien nodig kunnen wij na de dakinspectie dakonderhoud of dakreparatie voor u uitvoeren.

Schade voorkomen door dakonderhoud

Om verval of schade te voorkomen is het verstandig eens in de zoveel tijd dakonderhoud uit te laten voeren. Bij De Zwart Loodgieters & Dakdekkers kunt u een onderhoudscontract afsluiten. Hierbij bepaalt u hoe vaak wij bij u langskomen en wat er aan dakonderhoud gedaan wordt. Periodiek uw dak laten nakijken zorgt ervoor dat de levensduur van uw dak aanzienlijk wordt verlengd. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen, wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via: 070 - 207 50 02. Wij horen graag van u!