Uw vertrouwde dakdekker uit Den Haag

Voor onderhoud, reparatie en isolatie van uw dak kunt u rekenen op De Zwart Loodgieters & Dakdekkers!

✓ 24-uurs spoedservice

✓ Altijd een snelle oplossing

✓ Allround en ervaren specialist

✓ Hoog beoordeeld door klanten

✓ Voor elke klus uw vakspecialist

Dakinspectie in Den Haag

Altijd een snelle en vakkundige oplossing voor uw dakproblemen! De Zwart Loodgieters & Dakdekkers staat voor u klaar.

De Nederlandse daken zijn stevig en bestand tegen heftige weersomstandigheden. Door grote windstoten, extreme regenval of ouderdom kunnen daken echter in verval raken. Het is verstandig eens in de zoveel tijd of na heftig weer uw dak te laten inspecteren. Een dakinspectie kan dus preventief uitgevoerd worden of wanneer u schade aan uw dak vermoedt. De dakinspectie toont vervolgens aan of er sprake is van gebreken of achterstallig onderhoud. Ook wanneer u een huis heeft gekocht is het handig om een inspectie uit te laten voeren. Een zorgvuldige dakinspectie kan ervoor zorgen dat ongelukken en ernstigere schade wordt voorkomen. Waar kijkt onze dakdekker in Den Haag zoal naar bij een dakinspectie?

Werkwijze dakinspectie

Wij houden van duidelijke taal en transparantie. Voordat we te werk gaan spreken wij met u af wat u wilt dat wij inspecteren. Wij kunnen allerlei onderdelen van uw dak controleren, zoals de dakbedekking, de isolatie, het afschot, de ballastlaag, de schutlaag en toplaag, lichtkoepels, lichtstraten, dakdoorbrekingen, dakranden, dakgoten en naden. Indien gewenst komt alles aan bod. Wij maken een rapport met de resultaten voor u op, zodat u zelf ook duidelijk zicht heeft op de conditie van uw dak. Indien nodig kunnen wij na de dakinspectie dakonderhoud of dakreparatie voor u uitvoeren.

Schade voorkomen door dakonderhoud

Om verval of schade te voorkomen is het verstandig eens in de zoveel tijd dakonderhoud uit te laten voeren. Bij De Zwart Loodgieters & Dakdekkers kunt u een onderhoudscontract afsluiten. Hierbij bepaalt u hoe vaak wij bij u langskomen en wat er aan dakonderhoud gedaan wordt. Periodiek uw dak laten nakijken zorgt ervoor dat de levensduur van uw dak aanzienlijk wordt verlengd. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U ons telefonisch bereiken via 070 - 207 50 02. Tevens kunt u gebruikmaken van het offerteformulier voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Wij horen graag van u!

Al uw dakproblemen snel, vakkundig en vriendelijk opgelost!

Wat onze klanten vertellen

Thijs

Goede service!

Een snelle en goede service! Netjes geholpen en gelukkig konden ze snel komen en zijn we goed geholpen. Zeker een aanrader!

(KLANTENOORDELEN REVIEW)

Jos

Zeer tevreden, denkt in oplossingen, reageert snel en komt afspraken na.

We zijn als VVE zeer tevreden. Bij ons zijn de oude lekkende gietijzeren afvoerleidingen vervangen. Hierbij is door slim te werken zo min mogelijk breekwerk verricht. Alles keurig en vlot volgens afspraak uitgevoerd voor een redelijke prijs. Geen gedoe over meerwerk, gewoon afspraak is afspraak. Dit bedrijf is een aanrader.

(KLANTENOORDELEN REVIEW)

Ad

Goed en adequaat contact, snelle reactie indien nodig

De werkzaamheden worden zorgvuldig uitgevoerd maar de mannen zijn gek op goede koffie, gelijk heeft men. Wij zijn heel tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden

(KLANTENOORDELEN REVIEW)

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Na ontvangst van uw aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op!

De Zwart Loodgieters & Dakdekkers

Van Swindenstraat 69

2562RG Den Haag

KvK 82183066

Telefoon: 070 - 207 50 02

Openingstijden

Maandag00:00 - 23:59
Dinsdag00:00 - 23:59
Woensdag00:00 - 23:59
Donderdag00:00 - 23:59
Vrijdag00:00 - 23:59
Zaterdag00:00 - 23:59
Zondag00:00 - 23:59