Uw vertrouwde dakdekker uit Den Haag

Voor onderhoud, reparatie en isolatie van uw dak kunt u rekenen op De Zwart Loodgieters & Dakdekkers!

✓ 24-uurs spoedservice

✓ Altijd een snelle oplossing

✓ Allround en ervaren specialist

✓ Hoog beoordeeld door klanten

✓ Voor elke klus uw vakspecialist

Dakgoten in Den Haag

Altijd een snelle en vakkundige oplossing voor uw dakproblemen! De Zwart Loodgieters & Dakdekkers staat voor u klaar.

Dakgoten zijn een belangrijk onderdeel van het dak. Direct een dakdekker in Den Haag nodig om uw dakgoot te repareren of wilt u een nieuwe dakgoot laten plaatsen? De Zwart Loodgieters & Dakdekkers staat voor u klaar. Lees hieronder alles over verschillende soorten dakgoten en hoe wij te werk gaan of bel ons direct via telefoonnummer: 070 - 207 50 02.

Reparatie dakgoten

Het regenwater dat van onze mooie Nederlandse schuine daken valt wordt opgevangen door de dakgoten. Op die manier wordt al het water afgevoerd naar het riool. Helaas wordt niet alleen water opgevangen, maar komen ook takken en bladeren in de dakgoten terecht. Gaan de dakgoten van uw huis al jaren mee en ervaart u problemen met de afwatering? Dakgoten kunnen in de meeste gevallen goed gerepareerd worden. Hoe het dak gerepareerd wordt hangt af van de schade en het materiaal van de dakgoot. Veelgebruikte middelen die wij gebruiken voor reparatie zijn kit, pasta, soldeer en bitumen.

Dakgoten vervangen in Den Haag

Soms is de schade aan de dakgoot zodanig groot dat er maar een optie overblijft, namelijk vervanging. Voor nieuwe dakgoten kunt u kiezen uit allerlei soorten en maten. Zo kunt u kiezen uit onder andere een bakgoot, blokgoot, kilgoot, mastgoot of zakgoot. Wij werken met allerlei soorten dakgoten en kunnen u dus vrijwel altijd van dienst zijn. Ook met dakgoten van verschillende materialen, zoals zink, pvc, aluminium, koper en polyester kunt u bij ons terecht. Wanneer u uw dakgoten wilt vervangen meten wij nauwkeurig de afstand die nodig is op. Vervolgens geven wij duidelijk aan wat de kosten zullen zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij geven u graag advies over de conditie van uw dakgoten. Neem gerust contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 070 - 207 50 02. Tevens kunt u ons offerteformulier gebruiken voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag met al uw dakgootklussen!

Al uw dakproblemen snel, vakkundig en vriendelijk opgelost!

Wat onze klanten vertellen

Thijs

Goede service!

Een snelle en goede service! Netjes geholpen en gelukkig konden ze snel komen en zijn we goed geholpen. Zeker een aanrader!

(KLANTENOORDELEN REVIEW)

Jos

Zeer tevreden, denkt in oplossingen, reageert snel en komt afspraken na.

We zijn als VVE zeer tevreden. Bij ons zijn de oude lekkende gietijzeren afvoerleidingen vervangen. Hierbij is door slim te werken zo min mogelijk breekwerk verricht. Alles keurig en vlot volgens afspraak uitgevoerd voor een redelijke prijs. Geen gedoe over meerwerk, gewoon afspraak is afspraak. Dit bedrijf is een aanrader.

(KLANTENOORDELEN REVIEW)

Ad

Goed en adequaat contact, snelle reactie indien nodig

De werkzaamheden worden zorgvuldig uitgevoerd maar de mannen zijn gek op goede koffie, gelijk heeft men. Wij zijn heel tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden

(KLANTENOORDELEN REVIEW)

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Na ontvangst van uw aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op!

De Zwart Loodgieters & Dakdekkers

Van Swindenstraat 69

2562RG Den Haag

KvK 82183066

Telefoon: 070 - 207 50 02

Openingstijden

Maandag00:00 - 23:59
Dinsdag00:00 - 23:59
Woensdag00:00 - 23:59
Donderdag00:00 - 23:59
Vrijdag00:00 - 23:59
Zaterdag00:00 - 23:59
Zondag00:00 - 23:59