Dakgoten Den Haag

Dakgoten zijn een belangrijk onderdeel van het dak. Direct een dakdekker in Den Haag nodig om uw dakgoot te repareren of wilt u een nieuwe dakgoot laten plaatsen? De Zwart Loodgieters & Dakdekkers staat voor u klaar. Lees hieronder alles over verschillende soorten dakgoten en hoe wij te werk gaan of bel ons direct via telefoonnummer: 070 - 207 50 02.

Dakgoten Den Haag: reparatie

Het regenwater dat van onze mooie Nederlandse schuine daken valt wordt opgevangen door de dakgoten. Op die manier wordt al het water afgevoerd naar het riool. Helaas wordt niet alleen water opgevangen, maar komen ook takken en bladeren in de dakgoten terecht. Gaan de dakgoten van uw huis al jaren mee en ervaart u problemen met de afwatering? Dakgoten kunnen in de meeste gevallen goed gerepareerd worden. Hoe het dak gerepareerd wordt hangt af van de schade en het materiaal van de dakgoot. Veelgebruikte middelen die wij gebruiken voor reparatie zijn kit, pasta, soldeer en bitumen.

Dakgoten Den Haag: vervangen

Soms is de schade aan de dakgoot zodanig groot dat er maar een optie overblijft, namelijk vervanging. Voor nieuwe dakgoten kunt u kiezen uit allerlei soorten en maten. Zo kunt u kiezen uit onder andere een bakgoot, blokgoot, kilgoot, mastgoot of zakgoot. Wij werken met allerlei soorten dakgoten en kunnen u dus vrijwel altijd van dienst zijn. Ook met dakgoten van verschillende materialen, zoals zink, pvc, aluminium, koper en polyester kunt u bij ons terecht. Wanneer u uw dakgoten wilt vervangen meten wij nauwkeurig de afstand die nodig is op. Vervolgens geven wij duidelijk aan wat de kosten zullen zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij geven u graag advies over de conditie van uw dakgoten. Neem gerust contact met ons op! Dit kan door ons contactformulier in te vullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar via 070 - 207 50 02. Wij helpen u graag met al uw dakgootklussen!