Dakrenovatie laten uitvoeren

Gaat uw dak al een aantal jaren mee en twijfelt u over de conditie ervan? Vaak is dakrenovatie mogelijk waardoor uw dak er weer een paar jaar tegenaan kan.

De meeste daken gaan jarenlang mee. De levensduur van een dak is uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden die het door de jaren heen te verduren heeft gehad. Heeft u uw dak periodiek laten onderhouden, dan heeft u de levensduur in ieder geval zoveel mogelijk verlengd. Wilt u weten of dakrenovatie nodig is? De Zwart Loodgieters BV komt graag bij u langs om een dakinspectie uit te voeren.

Wanneer dak renoveren?

Er zijn verschillende redenen voor het renoveren van een dak. Wanneer uw dak schade heeft opgelopen door een storm of wanneer uw dak oud en versleten is kan dakrenovatie nodig zijn. Bij dakrenovatie kunt u ook denken aan het vervangen van dakpannen, dakshingles of uw bitumen dakbedekking. Onder dakrenovatie valt bijvoorbeeld ook het isoleren van uw dak of het plaatsen van een dakkapel. De prijzen voor dakrenovatie lopen sterk uiteen en zijn afhankelijk van het type werkzaamheden dat uitgevoerd wordt. Bespreek gerust uw plannen met ons. Wij maken een offerte voor u op, zodat u precies weet waar u aan toe bent.