Uw vertrouwde dakdekker uit Den Haag

Voor onderhoud, reparatie en isolatie van uw dak kunt u rekenen op De Zwart Loodgieters & Dakdekkers!

βœ“ 24-uurs spoedservice

βœ“ Altijd een snelle oplossing

βœ“ Allround en ervaren specialist

βœ“ Hoog beoordeeld door klanten

βœ“ Voor elke klus uw vakspecialist

Dakrenovatie in Den Haag

Altijd een snelle en vakkundige oplossing voor uw dakproblemen! De Zwart Loodgieters & Dakdekkers staat voor u klaar.

Wilt u nieuwe dakbedekking laten plaatsen, uw dak laten inspecteren of deze renoveren? De dakdekkers van De Zwart Loodgieters & Dakdekkers zijn er voor al uw dakrenovatieklussen in en rond Den Haag. Vraag een offerte aan via het offerteformulier of neem contact met ons op via 070 - 207 50 02.

Functie van dakrenovatie in Den Haag

Hoe beter de kwaliteit van uw dak, hoe lager de energierekening en hoe hoger de waarde van uw huis. Een dak kan slijtage vertonen door vorst, sneeuw, felle zon, harde wind of zware regenval. Hierdoor kunnen er al snel kleine beschadigingen ontstaan, maar ook grotere. Denk hierbij aan aantasting of doorzakking van de dakconstructie.


Dakrenovatie gaat nog een stapje verder dan dakreparatie, omdat er hierbij niet alleen iets gerepareerd wordt, maar ook iets vernieuwd. U kunt met dakrenovatie uw dak bijvoorbeeld energiebesparender maken door een betere isolatie. Mocht u alleen een paar kleine beschadigingen aan het dak hebben kan dakreparatie volstaan. Maar als uw dak al een tijdje meegaat en vaak dezelfde problemen veroorzaakt, kan het verstandig zijn om voor dakrenovatie te gaan.

Dakinspectie in Den Haag

Afhankelijk van het soort beschadigingen, het type dakbedekking en de dakgrootte kunnen de kosten van dakrenovatie variΓ«ren. Dakpannen zijn bijvoorbeeld veel duurder in de aanschaf dan bitumen, en renovatie van een schuin dak is veel meer werk dan renovatie van een plat dak. Gemiddeld kost dakrenovatie van een schuin dak zo'n 5000 euro. Bij een plat dak ligt dat bedrag rond de 1500 euro.

Al uw dakproblemen snel, vakkundig en vriendelijk opgelost!

Wat onze klanten vertellen

Thijs

Goede service!

Een snelle en goede service! Netjes geholpen en gelukkig konden ze snel komen en zijn we goed geholpen. Zeker een aanrader!

(KLANTENOORDELEN REVIEW)

Jos

Zeer tevreden, denkt in oplossingen, reageert snel en komt afspraken na.

We zijn als VVE zeer tevreden. Bij ons zijn de oude lekkende gietijzeren afvoerleidingen vervangen. Hierbij is door slim te werken zo min mogelijk breekwerk verricht. Alles keurig en vlot volgens afspraak uitgevoerd voor een redelijke prijs. Geen gedoe over meerwerk, gewoon afspraak is afspraak. Dit bedrijf is een aanrader.

(KLANTENOORDELEN REVIEW)

Ad

Goed en adequaat contact, snelle reactie indien nodig

De werkzaamheden worden zorgvuldig uitgevoerd maar de mannen zijn gek op goede koffie, gelijk heeft men. Wij zijn heel tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden

(KLANTENOORDELEN REVIEW)

Er zijn een paar dingen om rekening mee te houden, als u uw dak wilt laten renoveren. Het kan bijvoorbeeld verstandig zijn het met andere dakwerkzaamheden te combineren. Denk hierbij aan het plaatsen van Dakisolatie en zonnepanelen, het laten reinigen van uw dak of het vervangen van dakgoten en zinkwerk.


Door erop te letten dat de renovatie de luchtdichtheid van het dak niet verstoort, kunt u warmteverlies door ongewenste luchtstromen voorkomen. Vraag u ook eens af of het mogelijk is dat er asbest in uw dak zit. Als dit zo is, kunt u er het beste voor kiezen om de hele dakbedekking te vervangen. Tot slot heeft u soms, behalve een dakdekker, ook een architect nodig voor het plannen van dakrenovatie. Vraag uw dakdekker hierin om advies.

Contact met De Zwart Loodgieters & Dakdekkers in Den Haag

Bij De Zwart Loodgieters & Dakdekkers werken we snel en veilig. We bieden professionele resultaten voor een goede prijs. Onze dakdekkers leveren passend advies over de beste oplossing voor uw dak. We informeren u graag over de mogelijkheden. Eventueel kunnen we dan gelijk met u meedenken over het gelijktijdig uitvoeren van andere dakwerkzaamheden.


Heeft u een deskundige dakdekker nodig omdat u uw dak wilt laten renoveren of inspecteren? In Den Haag helpen wij van De Zwart Loodgieters & Dakdekkers u graag bij iedere dakrenovatieklus. Vul het offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte of bel naar 070 - 207 50 02 en er staat zo snel mogelijk een vakman bij u voor de deur.

Waar rekening mee te houden bij dakrenovatie

ALTIJD EEN SNELLE EN VAKKUNDIGE OPLOSSING VOOR UW DAKPROBLEMEN! [BEDRIJFSNAAM] STAAT VOOR U KLAAR.

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Na ontvangst van uw aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op!

De Zwart Loodgieters & Dakdekkers

Van Swindenstraat 69

2562RG Den Haag

KvK 82183066

Telefoon: 070 - 207 50 02

Openingstijden

Maandag00:00 - 23:59
Dinsdag00:00 - 23:59
Woensdag00:00 - 23:59
Donderdag00:00 - 23:59
Vrijdag00:00 - 23:59
Zaterdag00:00 - 23:59
Zondag00:00 - 23:59