Dakrenovatie Den Haag

Wilt u nieuwe dakbedekking laten plaatsen, uw dak laten inspecteren of deze renoveren? De dakdekkers van De Zwart Loodgieters & Dakdekkers zijn er voor al uw dakrenovatieklussen in en rond Den Haag. Vraag een offerte aan via het contactformulier of neem contact met ons op via 070 - 207 50 02.

Functie dakrenovatie Den Haag

Hoe beter de kwaliteit van uw dak, hoe lager de energierekening en hoe hoger de waarde van uw huis. Een dak kan slijtage vertonen door vorst, sneeuw, felle zon, harde wind of zware regenval. Hierdoor kunnen er al snel kleine beschadigingen ontstaan, maar ook grotere. Denk hierbij aan aantasting of doorzakking van de dakconstructie.

Dakrenovatie gaat nog een stapje verder dan dakreparatie, omdat er hierbij niet alleen iets gerepareerd wordt, maar ook iets vernieuwd. U kunt met dakrenovatie uw dak bijvoorbeeld energiebesparender maken door een betere isolatie. Mocht u alleen een paar kleine beschadigingen aan het dak hebben kan dakreparatie volstaan. Maar als uw dak al een tijdje meegaat en vaak dezelfde problemen veroorzaakt, kan het verstandig zijn om voor dakrenovatie te gaan.

Dakinspectie Den Haag

Kleine schade aan het dak kan uitgroeien tot grotere schade, wat tot hoge onkosten kan leiden. Dergelijke onkosten en onveilige situaties zijn te voorkomen door het tijdig renoveren van uw dak. Daarom is het slim om er op tijd bij te zijn. Wacht niet te lang en schakel zo snel mogelijk een professionele vakman in.

Bent u onzeker over de conditie van uw dak? Wij van De Zwart Loodgieters & Dakdekkers brengen deze graag in kaart door middel van een dakinspectie. Het is verstandig om dit standaard eens in de paar jaar te laten doen. Bij een dakinspectie wordt er bijvoorbeeld gekeken naar plekken die een lekkagerisico vormen, en naar beschadigingen in de dakbedekking.

Kosten dakrenovatie Den Haag

Afhankelijk van het soort beschadigingen, het type dakbedekking en de dakgrootte kunnen de kosten van dakrenovatie variëren. Dakpannen zijn bijvoorbeeld veel duurder in de aanschaf dan bitumen, en renovatie van een schuin dak is veel meer werk dan renovatie van een plat dak. Gemiddeld kost dakrenovatie van een schuin dak zo’n 5000 euro. Bij een plat dak ligt dat bedrag rond de 1500 euro.

Waar rekening mee houden bij dakrenovatie

Er zijn een paar dingen om rekening mee te houden, als u uw dak wilt laten renoveren. Het kan bijvoorbeeld verstandig zijn het met andere dakwerkzaamheden te combineren. Denk hierbij aan het plaatsen van Dakisolatie en zonnepanelen, het laten reinigen van uw dak of het vervangen van dakgoten en zinkwerk.

Door erop te letten dat de renovatie de luchtdichtheid van het dak niet verstoort, kunt u warmteverlies door ongewenste luchtstromen voorkomen. Vraag u ook eens af of het mogelijk is dat er asbest in uw dak zit. Als dit zo is, kunt u er het beste voor kiezen om de hele dakbedekking te vervangen. Tot slot heeft u soms, behalve een dakdekker, ook een architect nodig voor het plannen van dakrenovatie. Vraag uw dakdekker hierin om advies.

Contact met De Zwart Loodgieters & Dakdekkers voor dakinspectie of dakrenovatie

Bij De Zwart Loodgieters & Dakdekkers werken we snel en veilig. We bieden professionele resultaten voor een goede prijs. Onze dakdekkers leveren passend advies over de beste oplossing voor uw dak. We informeren u graag over de mogelijkheden. Eventueel kunnen we dan gelijk met u meedenken over het gelijktijdig uitvoeren van andere dakwerkzaamheden.

Heeft u een deskundige dakdekker nodig omdat u uw dak wilt laten renoveren of inspecteren? In Den Haag helpen wij van De Zwart Loodgieters & Dakdekkers u graag bij iedere dakrenovatieklus. Vul het contactformulier in of bel naar 070 - 207 50 02 en er staat zo snel mogelijk een vakman bij u voor de deur.