Uw vertrouwde dakdekker uit Den Haag

Voor onderhoud, reparatie en isolatie van uw dak kunt u rekenen op De Zwart Loodgieters & Dakdekkers!

✓ 24-uurs spoedservice

✓ Altijd een snelle oplossing

✓ Allround en ervaren specialist

✓ Hoog beoordeeld door klanten

✓ Voor elke klus uw vakspecialist

Dakbedekking plat dak in Den Haag

Altijd een snelle en vakkundige oplossing voor uw dakproblemen! De Zwart Loodgieters & Dakdekkers staat voor u klaar.

Een daklekkage is iets wat je niet graag meemaakt, daarom is een goede dakbedekking op een plat dak essentieel om lekken in je dak te voorkomen. Veel woningen in Nederland hebben een plat dak. Dat is niet vreemd want het hebben van een plat dak brengt verschillende voordelen met zich mee ten opzichte van een hellend dak. Een plat dak is vaak goedkoper, later bij bouwen is toegankelijker, het isoleert beter, regenwater kan makkelijker hergebruikt worden en er kan gemakkelijk een dakterras op geplaatst worden. Daarnaast heeft het een duurzaam karakter, gaat het lang mee en zal de kans op een daklekkage klein zijn. Een voorwaarde hiervan is uiteraard wel dat het op de correcte manier wordt geplaatst. Hier kunnen onze dakdekkers u uiteraard bij helpen!

Soorten dakbedekking voor een plat dak

Er zijn verschillende soorten dakbedekkingen voor platte daken. Hierbij een overzicht van de meeste voorkomende dakbedekking:


  • Bitumen
  • EPDM
  • Groendak
  • PVC


Van deze materialen is bitumen dakbedekking de populairste dakbedekking, dit komt door de goede prijs kwaliteit verhouding. EPDM heeft de langste levensduur, deze dakbedekking gaat tot wel 40 jaar mee. De levensduur van PVC en bitumen is iets korter, gemiddeld 25 jaar, maar deze dakbedekking is dan ook goedkoper.


Dakbedekking plat dak plaatsen en woonachtig in Den Haag of omgeving? Onze dakdekker kan u precies vertellen welk type aansluit bij uw woning. Er kunnen verschillende soorten dakbedekking geschikt zijn voor uw dak, dat hangt af van vele factoren. Vraag uitgebreid advies aan de specialisten van ons dakdekkersbedrijf. Wij komen desgewenst graag eens bij u langs om uw plannen door te spreken.

Bitumen dakbedekking voor platte daken

Bitumen wordt in de praktijk het meest gebruikt voor de bedekking van platte daken. Bitumen is bij uitstek een geschikt materiaal om daken mee te bedekken vanwege specifieke eigenschappen zoals duurzaamheid en waterdichtheid. Het heeft niet alleen een hoge temperatuurstabiliteit, maar biedt ook een hoge weerstand tegen veroudering, is zeer UV-bestendig en heeft weinig onderhoud nodig. Een ander bijkomend voordeel is dat bitumen eenvoudig te verwerken is en het materiaal gerecycled kan worden. Wilt u uitgebreider worden voorgelicht over de voordelen van bitumen? In de omgeving van Den Haag staan onze medewerkers voor u klaar! Wij helpen u graag met het bedekken of renoveren van uw dak. Vul offerteformulier in voor een vrijblijvende offerte, wij nemen dan contact met u op. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar via: 070 - 207 50 02

Al uw dakproblemen snel, vakkundig en vriendelijk opgelost!

Wat onze klanten vertellen

Thijs

Goede service!

Een snelle en goede service! Netjes geholpen en gelukkig konden ze snel komen en zijn we goed geholpen. Zeker een aanrader!

(KLANTENOORDELEN REVIEW)

Jos

Zeer tevreden, denkt in oplossingen, reageert snel en komt afspraken na.

We zijn als VVE zeer tevreden. Bij ons zijn de oude lekkende gietijzeren afvoerleidingen vervangen. Hierbij is door slim te werken zo min mogelijk breekwerk verricht. Alles keurig en vlot volgens afspraak uitgevoerd voor een redelijke prijs. Geen gedoe over meerwerk, gewoon afspraak is afspraak. Dit bedrijf is een aanrader.

(KLANTENOORDELEN REVIEW)

Ad

Goed en adequaat contact, snelle reactie indien nodig

De werkzaamheden worden zorgvuldig uitgevoerd maar de mannen zijn gek op goede koffie, gelijk heeft men. Wij zijn heel tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden

(KLANTENOORDELEN REVIEW)

Vraag kostenloos een vrijblijvende offerte aan

Ochtend
Middag
Avond

Na ontvangst van uw aanvraag nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op!

De Zwart Loodgieters & Dakdekkers

Van Swindenstraat 69

2562RG Den Haag

KvK 82183066

Telefoon: 070 - 207 50 02

Openingstijden

Maandag00:00 - 23:59
Dinsdag00:00 - 23:59
Woensdag00:00 - 23:59
Donderdag00:00 - 23:59
Vrijdag00:00 - 23:59
Zaterdag00:00 - 23:59
Zondag00:00 - 23:59